Rólunk

Soha sem gondolkoztunk azon, hogy horgász felszerelésekkel kereskedjünk! Egyáltalán nem! Sőt! A világ egyik legrosszabb kereskedőjeként bizton állíthatom, hogy semmi értelme sem lenne ennek az egésznek! De...

Horgászom. 100 éve pergetek, sőt, kizárólag csak multival teszem ezt, az élet meg úgy hozta, hogy Japán vezető prémium márkáinak láthatom el magyarországi képviselői és marketing feladatait a Plus Fishing - aki a DEPS, EVERGREEN INTERNATIONAL, O.S.P., MEGABASS, ZENAQ, JACKSON JAPAN, GOLDEN MEAN, YAMATOYO, ZAPPU, DAYSPRAUT márkák hivatalos európai disztribútora- jóvoltából. Ez még mindig nem lenne elég ok, hogy kereskedjünk, de valamiért a magyar horgászboltosok nem akarják a fent említett brandek termékeit készleten tartani, vagy bemutatni Önöknek, vagy nem hivatalos formában, garanciális háttér biztosítottan teszik ezt. Ennek a hosszúra sikeredett, egyszerű mondatnak a feloldására jött létre ez a webshop.

Én és a barátaim, akik hosszú-hosszú ideje horgásznak eredményesen ezekkel a termékekkel szelekciója mentén alakul ki a végleges kínálat. Semmit, de semmit nem helyezünk el a shopban, amivel Ön nem lehet egy adott helyen, egy adott szituációban a legeredményesebb! Minden új terméket a palettába helyezés előtt tesztelünk hazai viszonyok között is, legyen az bot, zsinór, orsó, csali vagy bármilyen egyéb kiegészítő. Jó kapcsolatot ápolunk az európai disztribútor teszthorgászai mellett néhány gyártóval is, akik a borzasztó (40 000) termékfajtából segítenek nekünk is a legalkalmasabb eszközök fellelésében.


Kérem, kísérjék figyelemmel életünket a MultiSuli  a Pergess És Engedd El!Cast and Release! oldalakon, valamint a Kék TV -ben!


Tisztelettel:

Szabó Zoltán (Mr. Multi Suli)